Publicitat
Societat · 31 de Gener de 2022. 14:22h.

República en venda

La reixa d'un local del barri de Gràcia, situat a la Travessia Sant Antoni, està pintada de groc amb un llaç negre i el lema "Bon dia República". Aquest espai albergava fa un temps La Terreta, un punt de trobada cultural de valencians que va haver de tancar el 31 de juliol del 2020 perquè no van arribar a un acord amb els propietaris per renovar el lloguer. El local, avui dia, continua disponible.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 L. Manzanedo, Al costat de Molins de Rei, 17/04/2022 - 08:16

fet de presentar-se a un concurs de mèrits.
I gent (sense conèixe'ls de res) ni fu ni fa o bé persones (que les aprecies, les estimes, t'operes per elles) amb origen valencià, estableixes vínculs no únicament laborals.
I si o en venda o en lloguer, és el que après de veure que el mercat a nivell econòmic és la solució a molts mals.

#4 L. Manzanedo, Al costat de Molins de Rei, 17/04/2022 - 08:14

algunes, sense quantificar, canvien de forma de pensar motivada pel canvi de forma de vida. Unes evolucionen i altres involucionen.
I direu que té a veure amb la notícia? Doncs bé la regularització de les persones interins i interines de totes les Administracions, que a moltes i molts se'ls farà funcionaris, estatutaris o laborals, només pel so

#3 L. Manzanedo, Al costat de Molins de Rei, 17/04/2022 - 08:11

Havant format part de la candidatura Des d'abaix fa anys, quan era jove i irresponsable, tot i que no em penedeixo, avui dia que m'he aburgesat, a la feina (per fugir de l'ESO vaig demanar a un/a ex- la possibilitat de treballar via Comissió de Serveis al ser funcionaria docent).
Certament tot està en venda, com els llocs de feina.
Les persones

#1 bejota, bcn, 06/03/2022 - 13:53

VALENCIA NO ES CATALUÑA.QUE QUEDE CLARO.